2022 г. е най-скъпата година за Кейт Мидълтън. Модни експерти проучиха

...
2022 г. е най-скъпата година за Кейт Мидълтън. Модни експерти проучиха
Коментари Харесай

Най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022-ра СНИМКИ

2022 година е най-скъпата година за Кейт Мидълтън. Модни специалисти изследваха всички нейни обществени излизания и пресметнаха какъв брой костват тоалетите й, в това число обувки, чанти и бижута. Общо тоалетите на Кейт Мидълтън бяха оценени на £176 664, пише Daily Mail.

Но това се дължи на обстоятелството, че пандемията от ковид завърши, тъй че Кейт стартира постоянно да излиза на обществени места и визитите в чужбина, за които нормално се приготвя обособен дрешник, се върнаха в графика й. Не в същия мащаб като кралица Елизабет II, когато тоалетите нормално се създаваха за нея от нулата, само че в такива случаи Кейт Мидълтън съставлява страната си, което значи, че тоалетите са доста значими.

Междувременно бъдещата кралица продължава да носи и рециклира някои от старите си обичани тоалети, както и да облича облекла от налични магазини като Zara, Hobbs и Mango. За съпоставяне, през 2021 година Кейт се появи в нови тоалети за £48 845. През 2020 година - с £93 914, през 2019 година - със £103 075.

Междувременно тя се включи и на пазара за наеми за първи път, като избра да носи рокля на Hurr на премиите Earthshot през декември.

Освен това 176 хиляди паунда включват и бижутата, чантите и обувките. Обувки, както специалистите означиха по-рано, Кейт в действителност закупи доста, доста актуализирайки към този момент познатата си сбирка.

Предполага се, че кралят покрива разноските за дрешника на Кейт за " работни " събития от формалния си фамилен бюджет, само че не е ясно дали принцесата постоянно заплаща цялостната цена за тоалети или получава отстъпки. Все отново всяко облекло, което Кейт показва върху себе си, мигновено се трансформира в бестселър. Така че е евентуално много марки да могат да й дадат тоалети гратис или с отстъпка за подобен рентабилен PR.

Неочаквано, само че първата си скъпа дреха, кариран блейзър на Catherine Walker за £3000, Кейт облече чак през февруари, когато посети фонд за обществени помощи в Southwark, Лондон.
   View this post on Instagram   

Блейзър, от който стартира поредност от скъпи тоалети 
И тя го съчета с панталоните, обувките и бижутата, които носеше преди.

Дори публично посещаване в Дания коства на Кейт дребна сума от към хиляда паунда. Най-скъпият продукт беше пуловер на Mark Kenly за £320 и няколко бижута.

А за среща с кралица Маргрете Кейт облече всичко, което е носила преди. Създаването на нови визии с толкоз просторен дрешник като нейния явно не е мъчно.

През март Кейт отпразнува Деня на Свети Патрик в Лондон с Ирландската армия. Това е традиция: от 1901 година дамите в кралското семейство раздават трилисти детелини на ирландската армия в Хаунслоу.

Кейт носеше ново палто Laura Green London Emilia за £3200 и шапка за £445.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт и нейният боен вид Снимка: Getty Images
Тогавашната херцогиня на Кеймбридж коства доста за карибското им турне с Уилям. Това било въпрос на авторитет, по тази причина тя пробвала много шикозни тоалети.

Всичко стартира с рокля на Jenny Packham за £4000 и нови обувки Emmy London Rebecca за £415.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Първият безценен тоалет от карибското турне на Кейт и Уилям Снимка: Принцът и принцесата на Уелс/инстаграм
След поредност от много демократични тоалети, в това число рокля на Тори Бърч за £455, Кейт и принц Уилям участваха на събитието в Кахал Пес, в подножието на руините на маите.

Кейт ослепи в рокля на Vampires Wife за £1650, а нейните обувки Jimmy Choo бяха акцент. Те бяха с отворени пръсти, което беше съвсем гражданска война в света на строгия протокол.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт блесна в рокля от Vampires Wife Снимка: Getty Images
Кейт Мидълтън дойде в Ямайка в изцяло нов образ: рокля от Roksanda струваше 1095 паунда, клъч Ferragamo - 268 паунда, обеци Sezane - 85 паунда.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън обича цветни тоалети Снимка: Getty Images
Кейт и Уилям организираха няколко срещи през втория ден от престоя си в Ямайка, започвайки с посещаване на премиера Андрю Холнес и брачната половинка му Джулиет.

Така Кейт блесна в яке от обичания си Александър Маккуин - 1370 паунда, и в панталон от същата марка за 575 паунда.
   View this post on Instagram   

Кейт Мидълтън обича Александър Маккуин 
Почти най-скъпото облекло в Ямайка беше рокля на различен обичан дизайнер на Кейт - Джени Пакхам. Изумрудената рокля струваше £4084,82.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Стил ала принцеса Даяна Снимка: Getty Images
Но рокля на Александър Маккуин за 5000 паунда, шапка на Филип Трейси за 1350 паунда, клъч на Аня Хиндмарч за 395 паунда и обувки Emmy London за 415 паунда съставляваха най-скъпата ямайска визия на Кейт. В него тя гледаше парада.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини  
На Бахамските острови Кейт Мидълтън се появи в рокля от Emilia Wickstead за хиляда паунда. Тя се задоволяваше с демократични марки при другите си визити, само че на церемония банкет, проведен от генерал-губернатора на Бахамските острови сър Корнелиус Алвин Смит в курорта Baha Mar, Кейт Мидълтън още веднъж беше ослепителна в първокласна рокля на Philippa Lepley за £6500.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Перфектна вечерна визия Снимка: Getty Images
Тя приключи визията с украсени токчета Gianvito Rossi - £1750, синя сатенена чанта Lulu Guinness - £225 и бижута от личната си сбирка.
   View this post on Instagram   

Перфектна вечерна визия 
След това Кейт се задоволи с не най-скъпите тоалети. До премиерата на кино лентата " Топ Гън ". Кейт, съпроводена на аления килим от принц Уилям и Том Круз, показва холивудски изискан в рокля на Roland Mouret „ Lamble “ за £2700. Диамантените обеци Robinson Pelham Tsar Star костват £10 560.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Холивудски изискан на премиерата на " Топ Гън "  Снимка: Getty Images
Отново тя не носеше нищо прекомерно скъпо, до розовия костюм с панталон Alexander McQueen по поръчка. Това струваше на короната две хиляди лири. В него Кейт се срещна с деца в благотворителен център.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини  Снимка: Getty Images
През юни надпреварите се организираха в Аскот, където по традиция дамите от кралското семейство демонстрират елегантни тоалети и, несъмнено, шикозни шапки. Кейт участва на четвъртия ден от Royal Ascot, облечена в асиметрична рокля на точки от Alessandra Rich за £1450 и шапка Sally-Ann Provan за £750.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън в Аскот Снимка: Getty Images
През юли Кейт Мидълтън се появи два пъти в скъпи нови рокли. В бяло от Emilia Wickstead за £1345 на игра на поло.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън в неофициална обстановка Снимка: Getty Images
И в тъмносиня рокля на точки на Alessandra Rich за £1549 на Уимбълдън.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън на Уимбълдън Снимка: Getty Images
Но когато кралица Елизабет II умря, спестовният режим избледня на назад във времето. Всички погледи бяха вперени в членовете на кралското семейство. И изключително в Кейт.
При първото си появяване след гибелта на кралицата принцесата на Уелс се причисли към други висши членове на кралското семейство на екскурзия в Уиндзор в рокля на Jenny Packham за £4000.  Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Принцесата на Уелс и нейният грациозен траур Снимка: Getty Images
В Westminster Hall в Лондон тя носеше палто на Catherine Walker за £3000 и рокля Pillbox Halo за £1720.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Принцесата на Уелс и нейният грациозен траур Снимка: Getty Images
В Сандрингам Кейт носеше рокля на Alexander McQueen за £3000.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини  Снимка: Getty
На 19 септември, на погребението на кралица Елизабет, Кейт Мидълтън сподели грациозен погребален тип в рокля-палто Alexander McQueen за £3000.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Снимка: Getty Images
И до ноември Кейт, към този момент в новия статут на принцесата на Уелс, не сподели прекомерно скъпи тоалети до първото публично събитие, където новата й купа трябваше да бъде надлежно подсилена.

За първата национална мемориална работа Кейт носеше рокля с палто на Catherine Walker за £3000 и новата си брошка за 40-годишнината на Bentley & Skinner за £14 500.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт и нейната нова брошка Снимка: Getty Images
На 22 ноември се състоя значимо събитие. Първото публично посещаване на непознат водач, президента на Южна Африка, при крал Чарлз, който наследи майка си на трона.

И още веднъж кралското семейство трябваше да харчи пари.

Принцесата на Уелс носеше лилава рокля-палто на стойност £3000 от Emilia Wickstead.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Лилаво изображение на принцесата на Уелс Снимка: Getty
И на държавния прием се появи в първокласна бяла рокля от Jenny Packham за 4000 паунда.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън на банкет в чест на президента на Южна Африка Снимка: Getty
По време на посещаване в Съединени американски щати Кейт сподели забележителна спестовност. Облече още веднъж ретро сако на Chanel, което е носила преди, и за главното събитие на тридневното посещаване, Earthshot Prize, нае рокля на Solace London единствено за £74.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт в рокля под наем Снимка: Getty Images
Всичко обаче беше обезщетено от шикозно колие от кралската съкровищница и изумрудени обеци от Asprey за 9365 паунда.

Предколедната блъсканица беше белязана от появяването на принцесата в искряща алена рокля на Jenny Packham за 4100 паунда.
 Кейт Мидълтън, изображение на Кейт Мидълтън, фешън магазини Кейт Мидълтън в червено Снимка: Getty
За последно тя се появи обществено в Сандрингам на коледната заран с други членове на кралското семейство. И към този момент съумя да показва подарък от принц Уилям: нови обеци за 100 паунда. Между другото, те към този момент са разпродадени.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР